Kek i Vešović uoči Hajduka: Svi živimo za ovu veliku utakmicu

„Mislim da će ekipa biti spremna odigrati kvalitetno i to je najbitnije. Svi živimo za ovu veliku utakmicu“, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke

Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Hajduk u Jadranskom derbiju (Stadion HNK Rijeka, 17 sati). Riječki nogometaši tražit će nove bodove u borbi za vrh ljestvice protiv Hajduka koji je u odličnoj formi te je upisao pet pobjeda zaredom.

– Derbi! Velika utakmica i izazov. Rasprodana Rujevica, kvalitetan protivnik i naša želja, cilj, motiv i inat da napravimo ono što se očekuje od nas i što mi očekujemo. Zadovoljan sam kako su igrači reagirali nakon zadnje utakmice. Mislim da će ekipa biti spremna odigrati kvalitetno i to je najbitnije. Svi živimo za ovu veliku utakmicu, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, na konferenciji za novinare uoči utakmice protiv Hajduka.

Za utakmicu protiv Hajduka sigurno neće konkurirati Franko Andrijašević koji ima tri žuta kartona.

– Nebitno je tko će igrati. Svaki igrač koji dobije priliku izaći će na travnjak i dati sve od sebe da odigra kvalitetno pametno i angažirano s puno agresije. Bitno mi je da igrači koji će igrati daju sve od sebe, dodao je Kek koji je kao i uvijek pozvao na oprez.

– Hajduk je u dobroj seriji i odlično igra. To nas mora dodatno motivirati i napraviti još agresivnijim. Igramo protiv ekipa koja se standardizirala. To je jako bitno u nogometu, što se na kraju vidi i u njihovim rezultatima, ustvrdio je Kek.

Marko Vešović ustvrdio je da poraz protiv Lokomotive nije ostavio traga.

– Čeka nas prava utakmica u pravoj atmosferi. Za to se živi i igra. Mogu reći da smo motivirani i puni sportskog inata. Velika pozitiva vlada u svlačionici. Znamo svi što moramo napraviti. Jedva čekamo utakmicu i vjerujem da će publika uživati, zaključio je Marko Vešović.

U videu pogledajte što su na konferenciji za novinare izjavili Matjaž Kek i Marko Vešović

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari