VIDEO Kek: U Splitu naš je cilj podebljati bodovni konto!

Nakon jutarnjeg treninga u petak nogometaši Rijeke zaputili su se put Splita gdje ih u subotu 22. kolovoza u 19 sati očekuje ogled 7. kola MAXtv Prve lige. Bit će to 16. prvoligaški ogled HNK Rijeka i RNK Split koji su uoči treninga najavili trener Matjaž Kek i vratar Ivan Vargić.

– Sigurno da nas čeka teška utakmica. Gostovanja u Parku mladeži uvijek su bila interesantna. Kako smo znali pustiti bodove tako smo znali i osvajati ih. Naš je cilj podebljati bodovni konto. Split je u prvenstvo ušao kvalitetno, ima puno bodova, dobro igra, dok mi imamo malo problema što se tiče momčadi, ali dogodi se tijekom prvenstva da kartoni i ozljede. Međutim siguran sam da će igrači koji dobiju priliko od prve minute istu i iskoristi, tako da s respektom, ali i s optimizmom krećemo prema Splitu – istaknuo je Matjaž Kek.

U ime igrača utakmicu je najavio Ivan Vargić.

– Svi znamo kakva je Split momčad i koliko je neugodna na svom terenu. Imamo respekt prema njima, ali znamo da je naš cilj skupljanje bodova i tako se namjeravamo postaviti u Splitu – rekao je Ivan Vargić.

VIZINGER UMJESTO BEZJAKA

Budući da je Disciplinska komisija potvrdila kaznu od dvije utakmice zabrane igranja Romanu Bezjaku, za utakmicu u Splitu konkurira Dario Vizinger, napadač Rijeke II i reprezentativac Hrvatske do 18 godina.

Uz Bezjaka, ogledu u Parku mladeži zbog kartona propuštaju Moises i Sharbini, dok Jugović ne konkurira za momčad zbog ozljede ahilove tetive, dok je upitan nastup Marka Leškovića. (hnk rijeka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari