KVARNERSKI ISPRAĆAJ „KAUBOJA“ : Pogledajte s koliko su oduševljenja Opatijci ispratili rukometaše u Rio!

Nakon više od 40 dana priprema, hrvatski nogometaši spremni su za Olimpijske igre. U Opatiji su u priprmenoj utakmici pobijedili Sloveniju, no izbornik Babić nije bio pretjerano zadovoljan

„Kauboji“ su upravo u Opatiji odigrali posljednju pripremnu utakmicu pred Olimpijske Igre u Rio de Janeiru. Rukometaši Željka Babića svladali su Sloveniju s 22:20, a publika u dvorani Marina Cvetkovića ispratila ih je ovacijama.

U publici su osim vodstva rukometnog saveza bile i legende Mirza Džomba te Lino Červar. A s koliko srca navijači bodre svoju najdražu reprezentaciju uoči turnira na kojem se brani bronca iz Londona možete pogledati i u videu kojeg su snimili reporteri portala Index.hr.

Hrvatska će prvu utakmicu na Olimpijskim igrama odraditi 7. kolovoza protiv Katara, a avion s rukometašima prema Brazilu polijeće 29. srpnja. Pred turnir će odigrati još i pripremnu utakmicu protiv Njemačke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari