VEČERAS ISTANBUL-RIJEKA Riječani složni: „Čeka na izuzetno teška utakmica, ali možemo ostvariti dobar rezultat!“

Nogometaši Rijeke u četvrtak (Stadion Fatih Terim, 19.30 sati, srednjeuropsko vrijeme) gostuju kod Istanbul Basaksehira gdje igraju prvu utakmicu 3. pretkola Europske lige

Nogometaši Rijeke u srijedu oko 12.45 sati po lokalnom vremenu sletjeli su u Istanbul, a zatim vrlo brzo smjestili se u hotel Wyndham Grand.

Vremena za opuštanje nema, kratak ručak i odmor pa pravac stadion Fatih Terim na trening.

Trening u srijedu navečer na stadionu Fatih Terim riječki nogometaši odradili su praćeni ljubaznim domaćinima koji su stalno bili na usluzi.

– Znamo da nas čeka izuzetno teška utakmica. Svjesni smo kvalitete i dobrih pojedinaca kod našeg domaćina. Opet sportski se nadati pozitivnom rezultatu. Neću prodavati floskule da će Rijeka uvijek, pa makar i protiv Barcelone, igrati napadački. Mi ćemo pokušati na svoj način s puno discipline i pameti doći do pozitivnog rezultata, rekao je Matjaž Kek na konferenciji za novinare.

– Cilj je napraviti pozitivan rezultat. Dobro smo se pripremili, dosta znamo o protivniku. Zanima nas samo kako ćemo mi izgledati na terenu i ako se budemo držali onog što smo se dogovorili ostvarit ćemo dobar rezultat, rekao je Roman Bezjak.

– Morat ćemo biti koncentrirani i odigrati na visokom nivou. Ne treba previše pričati o igračima u Turskoj momčadi, dovoljno govori činjenica da su bili četvrti prošle sezone u turskom prvenstvu. Imaju svoje dobre, ali i loše strane koje moramo iskoristiti, rekao je Marin Tomasov po dolasku u Istanbul.

– Nadamo se pozitivnom rezultatu, to bi za nas bio i neriješen rezultat pa da se sve rješava na Rujevici u uzvratnom susretu, zaključio je Marin Tomasov.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari