LEGENDE HNK RIJEKA: Kakvi igrači, kakve uspomene! Poslušajte dio priče o usponu nogometne Rijeke

Svi oni i danas prate svaku utakmicu Rijeke, dio su ekipe i zbog toga im je jako drago

Eugen Ravnich, Mauro Ravnich, Enzo Zadel, Salih Durkalić, Milan Krlja Radović, Drago Čohar, Nikola Pape Filipović, ali i veliki Mišo Cvijanović kao vjerni pratitelj i novinar nekadašnjeg NK Rijeka prije nekoliko dana sastali su se s predstavnicima Kluba na jednom prijateljskom, opuštenom druženju kako bi evocirali uspomene te podržali HNK Rijeka kakav poznajemo i pratimo danas.

Svi su oni svojevrsni glasnici riječkog procvata, proljeća koje se događa zadnjih godina jer svojim su radom zadužili generacije igrača koje su stasale nakon njih i koje su korak po korak Klub dovele do statusa neizostavnog u hrvatskom nogometu.

Svi oni i danas prate svaku utakmicu Rijeke, dio su ekipe i zbog toga im je jako drago:

– Osjećam se dijelom Kluba, ali osjećam i da je Klub dio nas jer to pokazuje svojim svakodnevnim ponašanjem prema nama, pristupom, poštovanjem kojim nas tretiraju i na tome im svaka čast, rekao je Nikola Filipović.

Upravo za njega će Mišo Cvijanović, koji je kao novinar pratio Rijeku u proteklih nekoliko desetljeća, reći da se radi o velikom nogometnom znalcu.

U video prilogu poslušajte i ostale britke Cvijanovićeve komentare, ali i izjave svih nogometnih legendi koje su se okupile i provele ugodno zajedničko popodne.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari