LIGA PRVAKA: HNK Rijeka u playoffu protiv grčkog giganta no Bijeli spremni za novo iznenađenje

Hrvatski nogometni klub Rijeka u play-offu kvalifikacija za Ligu prvaka igrat će protiv grčkog Olympiacosa (OVDJE)

Rijeka je prolaskom protiv Salzburga napravila jedan od najvećih uspjeha u klupskoj povijesti, a sada je jedan korak dijeli od skupina najelitnijeg klupskog natjecanja na svijetu.

Olympiacos je u svojoj bogatoj povijesti 44 puta postao prvak Grčke, 27 puta osvojio je nacionalni kup.

https://www.youtube.com/watch?v=6KR1wrQZ8Fo

Momčad Olympiacosa po Transfermarktu vrijedi 78,9 milijuna eura što je čak triput više od procijenjene vrijednosti Rijeke na tom dobro upućenom portalu. Najskuplji igrač im je napadač Konstantinos Fortounis koji je procijenjen na devet milijuna eura.

Ivan Mance: Vjerujemo u našu ekipu

– Izvukli smo jakog protivnika, jednu od najtrofejnijih momčadi u Europi U svakom slučaju respektiramo suparnika ali ne bojimo se nikoga i vjerujemo u našu ekipu na čelu s trenerom Matjažom Kekom – oni su već u nekoliko navrata stvari koje su izgledale nemoguće pretvorili u moguće, rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

https://www.youtube.com/watch?v=CWeBpb1nyRA

– Olympiacos je jak protivnik, ali sve momčadi u kvalifikacijama Lige prvaka imaju kvalitetu i nikoga se ne smije podcijeniti. Respektiramo Olympiacos kao što bismo respektirali svakog drugog protivnika. Liga prvaka je najkvalitetnije klupsko natjecanje na svijetu i logično je da ako želimo igrati u njemu moramo pobjeđivati jake momčadi. Preostala nam je još jedna stepenica na putu prema Ligi prvaka i napravit ćemo sve da ostvarimo taj uspjeh, zaključio je Ivan Mance.

Prema UEFA-inu rankingu Olympiakos je na 25. mjestu po učinku klubovaa u Europi, a u 3. pretkolu Lige prvaka u dvije utakmice izbacili su beogradski Partizan (1:3, 2:2).

Prva utakmica na rasporedu je 16. kolovoza u Ateni, a uzvrat 22. kolovoza u Rijeci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari