LOKOMOTIVA-RIJEKA (15.00) Simon Rožman: Želimo svaku utakmicu pobijediti

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u subotu gostuju kod Lokomotive (Stadion u Kranjčevićevoj, 15 sati) u utakmici 20. kola Hrvatski telekom Prve lige.

Bijeli su u prvom ogledu ove sezone u Kranjčevićevoj slavili 1:0 pogotkom Antonija Čolaka u posljednjim trenucima utakmice, dok je ogled u Rijeci

– Jedva čekamo da ponovo krenu utakmice. Napravili smo sve što smo isplanirali, bitno mi je da igrači znaju u kojem smjeru želimo ići. Neće svaka utakmica u svakoj minuti ići prema našim željama i tada se treba boriti, rekao je Simon Rožman, trener Rijeke, u najavi utakmice protiv Lokomotive

– Lokomotiva nije puno mijenjala igrački kadar. Treba pripaziti na njihovu kontru i dubinu koju imaju preko krila. Imamo svoju viziju i želimo svaku utakmicu pobijediti, ustvrdio je Rožman.

Alexander Gorgon, kapetan Rijeke, odigrao je već puno utakmica protiv Lokomotive u proteklih nekoliko godina.

– Nikad nije bilo lagano protiv Lokomotive, posebice u gostima. Računamo da će biti jako teška utakmica, ali opet puno ovisi o nama i kako uđemo u utakmicu. Moramo iz glave izbaciti sve okolnosti, moramo imati zajednički motiv da izađemo na travnjak po tri boda, rekao je Alexander Gorgon.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari