GENIJALNO!

Luku Modrić u Rijeci “odradio” nikad bolju presicu! ‘Jel’ to tvoje pitanje ili ga je postavio netko od djece?’

Foto: Screenshot: You Tube

‘Vidim ja da s tobom ne ide lako. Ne znam, ljubavi. Vidjet ćemo’

Novi rekorder po broju nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju Luka Modrić (135) odradio je jučer u Rijeci nikad bolju presicu u trajanju od 24 minute.

Neuobičajeni predstavnici medija

Kapetana Vatrenih HNS je iznenadio posebnom presicom, s neuobičajenim predstavnicima medija, kakvu još nikad nije doživio, piše Net.hr.. U ulozi “sedme sile” našli su se najznačajniji ljudi u njegovoj reprezentativnoj karijeri. Otac Stipe, supruga Vanja, bivši izbornik Vatrenih, Slaven Bilić, bivši kapetan i suigrač, Darijo Srna, čiji je rekord srušio, bivši suigrači u reprezentaciji Niko KranjčarMarijan Buljat i Hrvoje Čale, sadašnji suigrač Mateo Kovačić, nekadašnji suigrač iz Zrinjskog, Davor Landeka, team menadžerica reprezentacije, Iva Olivari i Lukin nekadašnji trener Stjepan Deverić.

‘Mi najbolje sve znamo, sve smo prošli s tobom’

Posebno je zanimljiv dio kad je na red došla supruga Vanja i postavila dva pitanja po svemu sudeći “iz kuće”. Šećer dolazi na kraju, reklo bi se…

“Luka, čestitamo! Mi najbolje sve znamo, sve smo prošli s tobom, svih ovih petnaest godina. Imam kratko pitanje: Od svih suigrača s kojima si igrao u reprezentaciji, koji ti je najdraži u nogometnom smislu?”

“Jel’ to tvoje pitanje ili ga je postavio netko od djece, hahaha…? Jel’ ga postavio Ivano ili Ema? Uf… To mi je možda i najteže pitanje danas. I tko će ti negko žena, naravno, hahaha… Tko će ti otežati stvari, nego žena, hahaha… Ne mogu izdvojiti jednog stvarno, s dosta suigrača sam stekao prijateljske odnose. Ne bih rekao jednog. Možda bi ih bilo nekoliko, jednoga ne mogu izdvojiti. Da li da nabrajam ili da ostavim zatvoreno kao svi su mu dragi”

‘Ti sama znaš koliko mi ovo znači, koliko sam sretan kad idem s reprezentacijom’

“A drugo pitanje…”

“Imaš još, hahaha… Daj neko lakše, hahaha…”

“Da li znaš kad ćeš prestati igrati?”

“Vidim ja da s tobom ne ide lako. Ne znam, ljubavi. Vidjet ćemo. Ti sama znaš koliko mi ovo znači, koliko sam sretan kad idem s reprezentacijom. Tako da… Morat ćeš se još malo strpjeti. U svakom slučaju, bit će prilika da uživamo i da budemo još više skupa. Nemoj da te to brine.”

‘Bez odgovora, sve na pola’

“Znači… Ja sam jedina postavila dva pitanja, a da niti na jedno nisam dobila odgovor.”

“Hahahaha, kao i inače, hahaha… Bez odgovora, sve na pola, hahaha…”, uz smijeh je rekao Luka Modrić…

“Sretno dalje, nadam se da ćemo te još neko vrijeme gledati i pratiti, uživati. Najbitnije je da ti želimo puno zdravlja, a sve ostalo imaš.”

“Hvala vam. Volim vas puno i ljubim.”

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra igra treću utakmicu kvalifikacija za SP u skupini H, a protivnik će joj biti Malta, prenosi Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari