NAJBOLJI IGRAČ PREMIER LIGE JE… Riyad Mahrez, čovjek koji vodi Leicester City do naslova prvaka!

Čovjek koji je u Leicester došao za 500.000 eura proglašen najboljim igračem Premiershipa

Zvijezda vodeće momčadi engleskog prvenstva Leicester Cityja Alžirac Riyad Mahrez je najbolji nogometaš ove sezone u Premier League u izboru nogometaša.

https://www.youtube.com/watch?v=4QCFhnLE8Ps

Mahrez je tako postao prvi Afrikanac koji je osvojio tu titulu. Najbolji mladi nogometaš je igrač Tottenhama Dele Alli.

Mahrez je u govoru nakon što je primio nagradu zahvalio suigračima. “Sve zasluge idu njima. I treneru i stožeru. Bez njih ja ne bih osvojio ovu nagradu i ne bih zabijao. Tu se radi o momčadskom duhu i ovu nagradu posvećujem njima”. kazao je 25-godišnji alžirski reprezentativac koji je naslijedio Edena Hazarda, prošlogodišnjeg dobitnika.

Mahrez je prvi Afrikanac koji je primio ovu nagradu i tek drugi koji nije iz Europe. Prvi je bio Urugvajac Luis Suarez, koji je nagradu dobio kao član Liverpoola 2014.

Alžirac je u Leicester došao u siječnju 2014. iz francuskog Le Havrea za nešto više od pol milijuna eura i u ovoj je sezoni zabio 17 golova i upisao 11 asistencija, a Leicesteru se smješi prvi naslov prvaka u povijesti.

https://www.youtube.com/watch?v=SYp6hi-ICA0

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari