NAKON „LOKOMOTIVE“: Gavranović i Kek: Radujemo se utakmici protiv Dinama

Nakon teških 90 minuta i četiri minute sudačke nadoknade, Rijeka je peti put ove sezone pobijedila lokose i odnijela vrijedne bodove iz Kranjčevićeve.

Mario Gavranović ponovo je pokazao nos za gol. U 59. minuti utakmice protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj Tomasov je ubacio, Vešović prenio loptu, a Gavranović je ponovo bio na pravom mjestu za svoj peti pogodak sezone.

Mario je pokazao da mu Lokomotiva leži, svoj prvijenac zabio je protiv lokosa na otvaranju proljetnog dijela sezone.

– Ovo je bilo prvi put da igramo u tri sata, bilo je dosta vruće i lopta nije išla kako smo htjeli. Sada nas čeka Dinamo, radujemo se toj utakmici, ustvrdio je Mario Gavranović.

Matjaž Kek, trener Rijeke, s osmijehom na licu dočekao je konferenciju za novinare nakon utakmice protiv Lokomotive.

– Važna i zaslužena pobjeda. Bilo je šansi na obje strane. Važno je da smo i peti put ove sezone pobijedili Lokomotivu. Uvijek je teško pobijediti u Kranjčevićevoj, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Tri boda protiv Lokomotive najbolja su pozivnica za ogled protiv Dinama u utorak (Stadion HNK Rijeka, 20 sati).

– Dolazi nam moćan i dominantan protivnik. Nama je to veliki izazov i motiv. Prvenstvo je još zanimljivo i to je dobro, zaključio je Matjaž Kek.

U video prilozima HNK Rijeke pogledajte što su Mario Gavranović i Matjaž Kek izjavili nakon utakmice protiv Lokomotive

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari