NAPADAČ ZA LIGU PRVAKA Matej Jelić brzo će osvojiti riječke navijače

Matej Jelić bio je u dresu Žiline najbolji strijelac slovačke lige, a onda ga je put odveo u Rapid gdje mu je Močo rekao par riječi o Rijeci…

Matej Jelić prije nekoliko dana stigao je u Rijeku. Napadač bečkog Rapida stigao je na jednogodišnju posudbu s mogućnošću otkupa ugovora.

– Zadovoljan sam i sretan što sam došao u Rijeku. To je stepenica prema gore u karijeri, nadam se da ću opravdati povjerenje i pokazati se u najboljem izdanju, rekao je Matej Jelić na službenom predstavljanju.

Matej je već prije nekoliko godina jedan kratak period proveo na probi u Rijeci.

– Moj boravak je bio kratak, krenuo sam drugim putem i sada sam opet ovdje. Sjećam se utakmice između Žiline i Rijeke kada sam nosio dres Žiline. Tada smo propustili puno prilika. Rijeka je otišla dalje, sve ostalo se zna, dodao je Matej koji je vrlo brzo u Žilini dokazao kvalitetu.

– Iduće sezone bio sam najbolji strijelac slovačke lige, kada sam se dokazao i zatim sam otišao u Rapid. Nakon prve sezone došlo je do nekoliko promjena trenera, stigla je ozljeda i bio je to težak period za mene, ustvrdio je Jelić.

Kada je stigao poziv Rijeke Matej nije dugo razmišljao.

– Kada se pojavio interes Rijeke nisam se dvoumio, rekao sam da želim ići i napredovati. Pratio sam Rijeku i vidio sam da se radi o odličnom klubu koji stalno napreduje. Ivan Močinić nahvalio je klub i dosta me je uputio i savjetovao, ustvrdio je Matej Jelić.

Zadovoljstvo ostvarenim transferom izrazio je i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

– Dobili smo tip napadača kakav nam je nedostajao i dobili širinu u momčadi. Matej želim ti dobrodošlicu, da budeš sretan u Rijeci i razveseliš navijače. Mateja smo pratili i sada se ukazala prilika, ustvrdio je Ivan Mance.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari