BIJELI U SALZBURGU: ‘Ne smijemo se bojati nikoga’

Nogometaši Rijeke doputovali su u Salzburg. Kratkih 40 minuta leta iz Zračne luke Rijeka na Krku do Salzburga prošli su jako brzo, a nogometaše Rijeke dočekalo je ugodnih 18 stupnjeva

Dobro otvaranje sezone i četiri pobjede razlog su za optimizam protiv austrijske momčadi koja je najveći izazov za izabranike Matjaža Keka u ranoj fazi sezone.

– Šanse su 50:50. Salzburg je prvak Austrije, mi Hrvatske i tako se moramo i postaviti. Ne smijemo se bojati nikoga. Ne smijemo podcjenjivati Salzburg, ali ne treba ih ni precjenjivati, ustvrdio je Marko Vešović uoči prve utakmice trećeg pretkola Lige prvaka.

– Odlična su ekipa, ali idemo ostvariti dobar rezultat pred uzvrat. Svaki gol u gostima puno bi nam značio, zaključio je Marko Vešović.

Simon Sluga: Svi jedva čekamo utakmicu

Simon Sluga zamijenio je ozlijeđenog Andreja Prskala na golu na otvaranju sezone. U prve četiri utakmice Rijeka je primila samo dva pogotka, a Simon je odlično čuvao svoja vrata u ključnim trenucima.

Pravi ispit za Rijeku, posebice obranu, bit će ogled protiv Salzburga u srijedu (Stadion Salzburg, 18.45 sati) u trećem pretkolu kvalifikacija Lige prvaka.

– Čeka nas teška utakmica i težak protivnik, rekao je Simon Sluga po dolasku u Salzburg.

U riječkim redovima ne nedostaje optimizima, iako su svi svjesni snage austrijskog prvaka.

– I nas će se puno toga pitati. Odlučivat će detalji, svi jedva čekamo utakmicu. Treba biti realan i vidjeti što će donijeti prva utakmica, ustvrdio je Sluga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari