Nestao za 60 sekundi! Hrgović demolirao Amerikanca: ‘Žao mi je zbog navijača što nije duže trajalo’

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Filip Hrgović se dokazao i pokazao da je spreman za najveće izazove

Filip Hrgović na maestralan je način debitirao u Americi pa ‘podebljao’ svoj omjer osmom pobjedom u isto toliko profesionalnih nastupa! Za točno 60 sekundi nokautirao je domaćeg teškaša Gregoryja Corbina i potvrdio da samopouzdanje uoči meča nije bilo bez pokrića.

Pomoglo mu je i što se protivnik odlučio napasti, valjda s mišlju da će na taj način iznenaditi Filipa. Ali, dogodilo se upravo suprotno, otvorio se i najbolji hrvatski boksač ponuđeno je objeručke prihvatio pa razornim desnim krošeom poslao Corbina u carstvo snova.

“Žao mi je što nije duže trajalo. Ali, tako to bude u boksu. Rekao sam i prije borbe da nije bitno koliko jako udarim, već da dobro pogodim. Krenuo je prema meni i u tom sam trenutku uputio udarac, dvostruka sila se poklopila. Za mene je super završilo, za njega baš i nije”, poručio je fanovima u Washingtonu, ali i onima pred malim ekranima pa je prokomentirao Ameriku:

“Ovo je nešto posebno, ljudi vole boks, atmosfera je odlična, na ulici, u gradu… Radujem se budućim borbama ovdje.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari