PONOVNO DOMA!

Video | VIDEO: Nogometaši Rijeke održali prvi trening u kampu nakon izolacije!

Jedva čekamo povratak nogometu, a kako je tek igračima!

Danas je održan prvi trening nogometaša Rijeke u kampu na Rujevici nakon razdoblja izolacije. Na rasporedu je bio uvodni trening kojem je prisustvovalo 15 nogometaša koji se trenutno nalaze u Rijeci i okolici. Igrači su trenirali u nekoliko skupina, te su na Rujevicu dolazili u različitim terminima.

Tu i tamo tek je netko možda dobio koji kilogramčić viška, no sve će se to jako brzo “istopiti” na travnjaku kampa pod proljetnim suncem!

Što je o povratku treninzima rekao kapetan Rijeke Alex Gorgon možete pogledatii u videoprilogu HNK Rijeke!

Prvi trening u kampu HNK Rijeka nakon više od mjesec dana nogometaši Rijeke odradili su u strogo kontroliranim uvjetima i s unaprijed određenim pravilima ponašanja koja zadovoljavaju sve uvjete u vrijeme pandemije koronavirusa.

– Lijep je osjećaj vratiti na se na Rujevicu. Teško se sada pripremiti za nešto jer ne znamo kad će se nastaviti prvenstvo. Iskoristit ćemo mogućnost dolaska u kamp da možemo odrađivati individualne treninge. Dobar je osjećaj biti ovdje, rekao je Alexander Gorgon, kapetan Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari