VIDEO: Nogometaši Rijeke otputovali na pripreme u Kranjsku Goru

Ilustracija

Nogometaši Rijeke u četvrtak ujutro otputovali su za Kranjsku Goru gdje će idućih desetak dana odraditi drugi dio priprema i ujedno odigrati tri pripremne utakmice

Bit će to idealna prilika za izabranike Matjaža Keka da u već tradicionalnoj bazi provjere kakvo je stanje fizičke spreme igrača ali već pomalo i uigranost momčadi.

– Spremamo se, trudimo se da bude što bolje. Ulazimo u fazu gdje nas čekaju utakmice. Moramo se što bolje spremiti. Noge su teške, ali moramo izdržati ovaj period, da bi Rijeka bila što bolja, rekao je Stefan Ristovski prije polaska za Kranjsku Goru.

– Bez utakmica se ne može ništa. Utakmica nosi sampouzdanje, minutažu i neke nove stvari. Ulazimo u završnu fazu, veseli me da je momčad ostala na okupu. To je dodatan plus za Rijeku jer se poznajemo i da ćemo biti bolji u novoj sezoni, zaključio je Stefan Ristovski a prenose mrežne stranice HNK Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari