NOVOSTI S KRIMEJE

Video | Orijent 1919 ima novu maskotu i vlastitu kriptovalutu; ‘Ozmajeni’ Krimejčani dočekuju nastavak natjecanja u 2. HNL

Proljetni dio prvenstva Orijent 1919 nastavlja u subotu derbijem u Varaždinu

“Varaždin je veliki izazov, Varaždin ima imperativ veliki, ne samo u ovoj utakmici nego mora ući u ligu jer ima višestruko veći proračun nego Orijent. To ne znači da je već pobijedio, mi ćemo sve napraviti, momčad i trener Flego su radili zdušno i dobro na ovim pripremama”, kaže Marinko Koljanin, dopredsjednik HNK Orijent 1919 za Kanal Ri.

Više u VIDEO PRILOGU:

Novinar: ADRIANA KOŠTA
Snimatelj: IVAN BANOVIĆ
Montažer: KRISTIJAN LAJŠIĆ

Kapetan Mario Tadejević je teže ozlijeđen na utakmici u Poreču, a osim na Ivana Durdova koji je u Orijent 1919 došao iz Solina sredinom siječnja, Edo Flego može računati na još neke nove igrače.

“Doveli smo Delibegovića iz Rijeke, Demirovića, Gadžu, Leona Petrovića, Biškupovića i Dukadžina iz Novigrada”, ističe Koljanin.

U prvom dijelu sezone Koljanin ističe kako su dolaskom na prvo mjesto prvenstvene ljestvice 2. HNL nadmašili sva svoja očekivanja.

“I sada želimo naravno tu ostati, ali nikakav nije problem da budemo i dalje čvrsti, jaki i na samom vrhu 2. HNL. Ja vjerujem da je sve moguće kad se ovakva mladost i želja naprave”, kaže dopredsjednik HNK Orijent 1919.

A Orijent je postao prvi drugoligaš s vlastitom kriptovalutom. Za sada ju ima samo Dinamo. Službeno lansiranje tokena i početak trgovanja na mjenjačnici predviđeno je za 14. veljače.

“Sad je pretprodaja, za 7 dana izlazimo na burzu. To je jedan projekt u kojem kao na burzi se može ulagati od minimalno 50-tak dolara, ograničenje do 3 tisuće dolara, može se ulagati i zarađivati, nekada će se i gubiti. Mi smo ponosni da smo krenuli u to”, ističe Marinko Koljanin.

I nije novina samo navijački token, već i Orijentova mobilna aplikacija koja će vjernim navijačima ponuditi klub nadohvat ruke.

A uskoro na teren stiže i zmaj, Orijentova maskota, koja ime dijeli s novčićem – a to je Ori, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari