NOVOSTI S KRIMEJE

ORI, navijački token HNK Orijent 1919 kreće u pretprodaju

HNK Orijent 1919 pokrenuo FAN Token pod imenom „ORI“, uskoro lansiranje mobilne aplikacije

“Ponosni smo što Vam nakon dugih mjeseci rada konačno predstavljamo FAN Token Hrvatskog nogometnog kluba Orijent 1919! Prvi u jesenskom dijelu prvenstva drugoligaškog poretka sezone 2021./22. i prvi drugoligaški klub s navijačkim tokenom.

Klub s Krimeje u suradnji s tvrtkom-partnerom Juice (JuicEcommerce d.o.o., sa sjedištem u Rijeci) ostvario je još jedan iskorak po pitanju daljnjeg napretka kluba koji je u posljednjih nekoliko godina bilježi izvrsne rezultate kako na sportskom tako i na onom infrastrukturnom, organizacijskom i logističkom planu. Ovog puta zajedno s partnerom omogućili smo našim vjernim navijačima i simpatizerima da zajedno s Orijentom uđu u svijet kripovaluta.”, s ponosom su izvijestili iz HNK Orijent 1919.

I nije novina samo navijački token, već i Orijentova mobilna aplikacija koja će vjernim navijačima, ali i svim ostalim korisnicima, ponuditi klub nadohvat ruke.

Preuzimanjem aplikacije korisnik ulazi u pomno dizajniran „črljeno-beli“ svijet unutar kojeg će osim kupnje pretplatnih i drugih karata, moći kupiti sve proizvode iz fan shopa, koristiti se posebnim pogodnostima poput popusta kod tvrtki-partnera, uživo pratiti promjene u poretku drugoligaškog društva i još mnogo toga.

FAN Token unutar aplikacije moći će se kupiti od 1. travnja 2022. godine. U zato zadanom trenutku, kupljene tokene korisnici će moći koristiti i unutar aplikacije, utrošiti ih na štošta, ali i kroz pojedine nagradne igre osvojiti pokoji ORI. 

Malo detaljnije o samom FAN Tokenu. Njegovo ime je ORI, izvedeno od imena kluba. Predstavlja ga zlatni novčić koji je otisnut s dijelom Orijentovog grba, točnije slovom O iz samog natpisa na grbu.

Krase ga i zmajske ljuske i to ne slučajno, poručuju iz kluba s Krimeje.

“Vrijeme je da upoznate i zmaja kojeg Vam ovim putem službeno predstavljamo i kao Orijentovu maskotu, ime dijeli s novčićem, a to je Ori. Kao i u mitologiji, brojnim pričama znanstvene fantastike i našim sjećanjima iz djetinjstva zmaj iza svojih leđa čuva dragocjeno blago. Upravo je to ideja kojom smo se vodili prilikom odabira dizajna i samog oblikovanja.”

HNK Orijent 1919 FAN Token s pretprodajom, odnosno s PRE SALE-om kreće u ponedjeljak, 7. veljače 2022. godine u 20:00 sati. Za sve one koji se s kupnjom kriptovaluta nisu ranije susreli, pokrenuta je i internetska stranica ori-token.com gdje će se moći pronaći baš svaki detalj koji je bitan prilikom kupnje, ali i sve informacije koje bi kupce mogle zanimati. 

Ono što je bitno naglasiti su sljedeće informacije:

Puno ime tokena: HNK Orijent 1919 Token

Simbol: $ORI

Total supply: 7.500.000 $ORI

SoftCap: 100 BNB / okvirno 250.000 HRK (ovisno o tečaju na dan)

HardCap: 200 BNB / okvirno 500.000 HRK (ovisno o tečaju na dan)

Min./max. buy: 0.1 BNB/3 BNB

“Cilj je unutar 7 dana (koliko traje pretprodaja) ostvariti iznos koji je naveden u SoftCap-u, a mi u Orijentu 1919 vjerujemo kako je to itekako moguće. Naime, nakon što ostvarimo taj iznos sigurni smo da ORI izlazi na tržište kriptovaluta, a prikupljanje se nastavljala do eventualnog ostvarenja iznosa HardCap-a ili do isteka predviđenih 7 dana pretprodaje. Službeno lansiranje Tokena i početak trgovanja na mjenjačnici predviđeno je za 14. veljače 2022. godine. “, poručuju iz Orijenta 1919.

Svakoga dana putem društvenih mreža klub će pružati dodatne informacije o samoj kriptovaluti, tzv. kripto leksikon, pokojoj angedoti, ali i stanju prodanih tokena

„Uronite zajedno s nama u jedan potpuno novi svijet i zajedno kreirajmo sutrašnjicu“, poruka je Kluba s Krimeje za kraj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari