PODRŽIMO IH VEČERAS U CENTRU ZAMET! Zamećani protiv njemačkog Melsungena nastavljaju sanjati svoj europski san

Zamećani s početkom u 19 sati u svojoj dvorani dočekuju snažni njemački MT Melsungen, no igrači su nakon pobjede nad Francuzima i Rumunjima spremni na još jedan pothvat

U posljednjem pretkolu ovogodišnjeg EHF kupa rukometaši Zameta večeras u Centru Zamet dočekuju ekipu MT Melsungen iz Njemačke. Nakon dvije senzacionalne pobjede protiv ekipa iz Pariza i Bukurešta pred rukometašima Zameta je novi izazov protiv bundesligaša koji u svojim redovima ima 14 reprezentativaca koji imaju sveukupno 668 nastupa za svoje reprezentacije. Melsungenom, je prošlu sezonu završio na 4. mjestu najjače lige svijeta, odmah iza ekipe Kiela, a ispred renomiranih ekipa kao što su Magdeburg, Füchse Berlin, Wetzlar i Lübbecke.

No to ni ovoga puta neće spriječiti Riječane da daju sve od sebe kako bi u sportskoj borbi nadmašili još jednog favorita.

Vedran Babić – direktor RK Zamet, Valter Matošević – trener RK Zamet i Milan Uzelac – kapetan RK Zamet ovako su najavili utakmicu.

“S nestrpljenjem čekamo subotnju utakmicu koju smo već pobijedili samom činjenicom da smo došli u mogućnost igrati natjecateljsku utakmicu protiv jednog bundesligaša. Potražnja za ulaznicama je velika i nema sumnje da će igrači igrati u odličnoj atmosferi kojoj će pridonijeti i 50 svijetlosnih uređaja, lasera i pirotehnike, odnosno produkcija koja još dosada nije viđena na sportskoj manifestaciji u našemu gradu.”, rekao je Vedran Babić, direktor RK Zamet.

“Iza nas su utakmice protiv ekipa iz Pariza i Bukurešta gdje smo uz pravi pristup u obrani došli do važnih pobjeda i utakmice 3. pretkola s Melsungenom u čijim redovima je 14 reprezentativaca iz više europskih zemalja. Melsungen je ekipa iz vrha Bundeslige sa iznimno jakim pojedincima. Drago mi je da igramo upravo s njima jer u njihovim redovima ima niz igrača s kojima sam igrao u Bundesligi.”, priznao je Valter Matošević – trener RK Zamet.

“Igrači jedva čekaju utakmicu u subotu, već dugo nije vladala ovako pozitivna euforija, zaista mnogo ljudi zove. Smatram da sa svakim protivnikom možemo odigrati dobru utakmicu pa tako i sa jakom ekipom Melsungena. Na nama je da pružimo svoj maksimum, da pokažemo koliko vrijedimo i ostavimo srce na parketu.”, zaključio je Milan Uzelac – kapetan RK Zamet.

Ulaznice za utakmicu s MT Melsungenom moguće je kupiti i na dan utakmice od 18 sati na ulazu u dvoranu po cijeni od 40 kn.

Ulaz u Centar Zamet se otvara u 18 sati, a uvodni program predstavljanja igrača počinje u 18.40.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari