POGLEDAJTE GOLOVE: Rijeka pobijedila Otočac u trening utakmici

Nogometaši Rijeke pobijedili su Otočac 7:0 u pripremnoj utakmici odigranoj u kampu HNK Rijeka. Pogotke za Rijeku postigli su Črnic (7′), Gorgon (19′), Kvržić (21′, 69′ ), Dangubić (31′, 67′) i Acosty (46′)

RIJEKA – OTOČAC 7:0

Pripremna utakmica: Rijeka – Otočac 7:0. Pomoćno igralište u kamp HNK Rijeka. Sudac: Marko Cvijović.

Strijelci: 1:0 Črnic (7′), 2:0 Gorgon (19′), 3:0 Kvržić (21′), 4:0 Dangubić (31′), 5:0 Acosty (46′), 6:0 Dangubić (67′), 7:0 Kvržić (69′).

RIJEKA: Nwolokor, Raspopović, Župarić, Escoval, Mavrias, Capan, Puljić, Kvržić, Dangubić, Črnic, Gorgon. Još su igrali: Acosty, Zrilić, Braut.

OTOČAC: Krznarić, Tomaić, Draženović, Banić, Rudelić, Mihić, Bunjevčević, Krznarić, Vuković, Ostović, Bogdanić. Još su igrali: J. Smolčić, M. Smolčić, Tonković, Rončević, Špoljarić, Orešković, Boban, Dujmović, Vidmar.

Nogometaši Rijeke pobijedili su Otočac 7:0 u pripremnoj utakmici odigranoj u kampu HNK Rijeka. U ogledu su priliku dobili igrači s manjom minutažom, na travnjak se vratio i Alexander Gorgon, a u nastavku su zaigrali kadeti Filip Zrilić i Filip Braut. Utakmica je odigrana 2×35 minuta.

Rijeka je već u prvoj minuti mogla do pogotka, ali udarac Matica Črnica zaustavila je vratnica. Otočac je izdržao do sedme minute, Črnic je iz uskog kuta uspio gurnuti loptu pored vratara Krznarića – 1:0.

Drugi gol stigao je u 19 minuti, Mavrias je odigrao za Gorgona koji je lijepim udarcem poentirao – 2:0.

Otočac je jedinu priliku imao u 20. minuti, nakon slobodnog udarca, Tomaić je glavom pucao pored gola.

U 21. minuti bilo je 3:0, Dangubić je krenuo prema golu, odigrao za Kvržića koji je lijevom nogom poslao loptu u rašlje.

Do kraja prvog poluvremena Rijeka je još jednom zatresla mrežu, u 31. minuti Maviras je ubacio, a Dangubić udarcem glavom donio četvrti gol (4:0).

Rijeka je drugi dio otvorila udarcem Dangubića, a greda je ovoga puta spasila Otočac. Do kraja utakmice izabranici Matjaža Keka stvorili su još niz prilika i postigli tri pogotka.

U 46. minuti Capan je pronašao Acostyja za 5:0. U samoj završnici ogleda (67. minuta), Mavrias je ubacio, a Dangubić postigao svoj drugi pogodak.

Rijeka je utakmicu zaključila novim pogotkom, Gorgon je lijepo odigrao za Kvržića koji je postavio konačnih 7:0.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari