POGLEDAJTE „LIFESTYLE ARMADA“: Pomognite Edenu7 osvojiti youtube ovim sjajnim filmićem o riječkoj navijačkoj skupini!

foto screenshot youtube

Danas je korisnik EDEN7 na najveći internet kanal za razmjenu videosadržaja, youtube, postavio kratki videofilm naziva „Lifestyle Armada“, kratku videopriču o strasti i ljubavi prema omiljenom nogometnom klubu – HNK Rijeci.

Svoj film autor je opisao kao „kratki film o Armadi, ultrasima iz Rijeke, Hrvatska, posvećen svima onima kojima je navijanje način života“. Snimci datiraju iz razdoblja 2013-2015..

Posebnost filma je u tome što je najveći broj kadrova snimljen „iz ruke“, uključujući one „akcijske“ kao što su preskakanje ograde i ulijetanje na teren nakon završetka utakmica! (ne opravdavamo 🙂

Izvrsno montirani video krije prave male “bisere”, poput prizora u kojem redar na novom stadionu u kampu HNK Rijeka na Rujevici prilikom odigravanja jedne utakmice prilazi dječačiću predškolske dobi koji je ustao kako bi zamahao zastavicom, a ovaj ga upozorava da mora – sjesti!

 

U tom prizoru, ali i u još mnogim detaljima ovoga filma (poruke na navijačkim transparentima!), na sjajan način sažeta je cijela filozofija “pravovjernog” nogometnog  navijača koji želi da se njegova ljubav prema klubu mjeri količinom iskazanog navijačkog žara i podrške,  a ne nekim  nogometnom navijaču stranim “bontonom” u funkciji pretvaranja nogometa u (još veći) biznis.

Video je postavljen danas, a već ima više stotina „lajkova“ i još više pogleda!

Kako bi video postao još popularniji, pozivamo vas da pogledate film, i tako date Edenu7 svoju podršku kako bi film bio što gledaniji na youtubeu!

A onda možda dobijemo i još ovako dobrih snimaka „iz prve ruke“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari