U UTORAK SPEKTAKL NA RUJEVICI Kovačić: Lijepo je doći u Rijeku gdje je atmosfera odlična

foto: HNK Rijeka

Hrvatska nogometna reprezentacija (U-21) u utorak (stadion HNK Rijeka, 18.45) dočekuje Španjolsku u kvalifikacijama za EURO 2017. godine.

Izabranici Nenada Gračana u prve četiri utakmice ubilježili su maksimalnih 12 bodova, dok je Španjolska upisala tri pobjede i jedan remi. Utakmica Hrvatske i Španjolske počet će minutom šutnje za sve žrtve nedavnih terorističkih napada u Parizu, a igrači će nositi crni flor.

– Očekuje nas težak ispit, igramo protiv reprezentacije sastavljene od sjajnih pojedinaca. Španjolci traže posjed lopte i kada nemaju loptu u nogama znaju imati problema. Bit će zanimljivo i teško, ali vjerujemo u naše mladiće. Ova generacija ima sjajnih igrača i može se suprostaviti svim reprezentacijama. Imamo kvalitetu, pokušat ćemo se nametnuti – ustvrdio je Nenad Gračan, izbornik hrvatske mlade reprezentacije, koji zbog ozljede neće moći računati na Marka Roga.

– Vjerujem da će navijači doći u velikom broju s obzirom na atmosferu koja vlada u gradu. Rijeka je zasjela na prvo mjesto nakon dugo godina, a ovi dečki zaslužuju podršku. Stvorena je odlična atmosfera i u reprezentaciji, dečki su željni nadigravanja s jednom momčadi kao što je Španjolska – ustvrdio je Gračan.

Utakmicu protiv Španjolske najavio je i Mateo Kovačić.
– Čeka nas bitna utakmica, ali nije najbitnija. Nećemo se kvalificirati pobjedom, ali nećemo ni porazom izgubiti bitku za prvo mjesto. Dio sam ove generacije nekoliko godina i počašćen sam što sam ovdje. Lijepo je doći u Rijeku gdje je atmosfera odlična – zaključio je Mateo Kovačić. (hnk rijeka)

Ulaznice po popularnim cijenama

Naši mladići nadaju se izvrsnoj atmosferi i na Rujevici. Prema inicijativi i dogovoru predsjednika HNS-a Davora Šukera i predsjednika HNK Rijeka te dopredsjednika HNS-a Damira Miškovića, Hrvatski nogometni savez je, svjestan činjenice da ovakva momčad zaslužuje najbolju moguću potporu s tribina, odlučio ulaznice pustiti u prodaju po vrlo popularnim cijenama. Stoga su cijene niže od uobičajenih za utakmice HNK Rijeka na Rujevici, stadionu koji pruža ponajbolje uvjete navijačima u Hrvatskoj, a sve kako bi mlada reprezentacija imala idealno okruženje za važan susret sa Španjolskom.

HRVATSKA – ŠPANJOLSKA
Rujevica, Rijeka, 17. studenoga u 18:45 sati

I1/I2/I3/I4/I5: 30 kuna
Z1/Z2/Z9/Z10: 50 kuna
Z4/Z7/Z8: 70 kuna
Z5: 200 kuna
Z6: 125 kuna

Za djecu do sedam godina obračunava se 50 posto popusta na navedene cijene.

Prodaja ulaznica na zapadnim blagajnama:

16. studenoga: 16:00 – 20:00 sati (slobodna prodaja)
17. studenoga: 16:00 – 20:00 sati (slobodna prodaja)

Prodaja ulaznica putem interneta na web stranicama HNK Rijeka.

Online prodaja krenula je 11. studenoga, a u prodaji su sljedeći sektori: I1, Z9, Z10 i Z1.

Dodatne informacije: Kupnja ulaznica bit će moguća samo uz predočenje osobne iskaznice. Jedna osoba može kupiti jednu ulaznicu (1/1). Isto pravilo vrijedi i za kupnju ulaznica putem interneta.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari