POGLEDAJTE SAŽETAK Kek: Hvala na čestitkama, ali one su još preuranjene

„Možda je u drugom poluvremenu ili prvom nedostajao još koji pogodak zbog utiska, ali ovo je treća utakmica u tjedan dana“, rekao je Kek

Nogometaši Rijeke napravili su još jedan važan korak. Pobjedom protiv Intera zadržali su osam bodova prednosti ispred Dinama, do kraja prvenstva na rasporedu je još pet utakmica.

– Došli smo dosta rano do onog što smo željeli – mirne utakmice. Možda je u drugom poluvremenu ili prvom nedostajao još koji pogodak zbog utiska, ali ovo je treća utakmica u tjedan dana. Bili smo toliko dominantni da uopće nije dolazilo u pitanje tko će biti pobjednik, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

U videu pogledajte izjavu Matjaža Keka nakon utakmice protiv Intera

Samir Toplak na konferenciji za novinare čestitao je Rijeci na naslovu prvaka ustvrdivši da bi se moralo dogoditi čudo da se to ne ostvari. Trener Rijeke, kao i uvijek, pozvao je na oprez.

– Nije mi lako u nekim momentima kada moram upozoravati. Razumijem navijače, ali ima se još za igrati. Znamo koliko bodova moramo osvojiti, matematika je jednostavna. Hvala na čestitkama, ali one su još preuranjene i dosta je posla još pred nama, zaključio je Matjaž Kek.

U videu pogledajte sažetak utakmice Rijeka-Inter.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari