Pogledajte sažetak utakmice Rijeka – Split i proslavu 200. utakmice Matjaža Keka na klupi Bijelih

Nogometaši Rijeke pobijedili su Split 2:0 u utakmici 28. kola MAXtv Prve lige, a poseban „začin“ utakmici bila je i proslava 200. utakmice Matjaža Keka na klupi Bijelih

Matjaž Kek u subotu je proslavio 200. utakmicu na klupi Rijeke, a njegovi izabranici darovali su mu pobjedu protiv Splita. Rijeku je u vodstvo doveo Alexander Gorgon u 37. minuti, a konačan rezultat postavio je Marko Vešović u 59. minuti.

Nakon utakmice kapetan Mate Maleš uručio je Matjažu Keku dres s brojem 200 na leđima, a publika je trenera Rijeke pozdravila glasnim skandiranjem!

Kek je 9. ožujka obilježio više nego uspješne četiri godine u kojima je odveo Rijeku do naslova pobjednika Kupa Hrvatske, Superkupa, te dva nastupa u Europskoj ligi.

Matjaž Kek je pak u studenom prošle godine postao najdugovječniji trener u klupskoj povijesti. U subotu protiv Splita stigao je do 125 pobjede uz koje ima 51 remi i 24 poraza, a Rijeka je u tom periodu postigla 393 pogotka primivši 162 gola.

Usprkos velikim uspjesima proteklih godina, Matjaž Kek i Rijeka najljepše stranice klupske povijesti pišu ove sezone u borbi za najviše domete. Rijeka u sezoni 2016./2017. nije izgubila niti jednu utakmicu, a nedavno je proslavila punu godinu dana bez poraza!

I zato ne čudi čvrsti zagrljaj s predsjednikom Rijeke Damirom Miškovićem nakon novog slavlja protiv Splita kao i skandiranje cijelog stadiona kada je Kek visoko u zrak podignuo dres s brojem 200!

Navijači su odavno prepoznali Matjaža Keka kao kapetana riječkog broda koji sigurno plovi prema željenom cilju.

Rijeku u idućem kolu očekuje gostovanju u Puli kod Istre 1961 u subotu od 19 sati.

U videu pogledaje sažetak utakmice

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari