Pogledajte snimku Otvorene tribine o prošlosti i budućnosti HNK Rijeka

Otvorena tribina HNK Rijeka bila je važan iskorak u djelovanju kluba – prvi put je jedan hrvatski klub na ovaj način predstavio poslovanje i rezultate

Ponedjeljak 6. lipnja bio je povijesan dan za Hrvatski nogometni klub Rijeka. Iako je Rijeka u svojoj povijesti ostvarila mnoge uspjehe na travnjaku, Otvorena tribina HNK Rijeka održana u novoizgrađenom kampu bila je važan iskorak u djelovanju kluba i prvi put da je jedan hrvatski klub transparentno predstavio poslovanje i rezultate.

Naime, Uprava Rijeke na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem članovima i pretplatnicima kluba, ali i široj javnosti, predstavila svoj rad kroz dokument “Rezultati poslovanja i strateški plan” otkrivši mnoge zanimljivije brojke iz proteklog četverogodišnjeg mandata, ali ujedno je i najavila ciljeve u nadolazećem periodu.

Sinergija je brzo bila uspostavljena, publika je predsjednika Damira Miškovića i trenera Matjaža Keka pozdravila glasnim pljeskom odobravanja. Otvorena tribina bila je samo još jedna potvrda da je klub na pravom putu, na kraju je cijela zapadna tribina skandirala: Forza Rijeka, nek zaori se…

O uspješnosti i povezanosti kluba i navijača najbolje su svjedočile završne riječi predsjednika Damira Miškovića: “Danas ste me napunili novom energijom i dali mi poticaj za dalje!”

Kako je protekao povijesni dan za HNK Rijeka pogledajte u videu HNK Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari