VIDEO: Predstavljamo Florentina Mateija, novog igrača Rijeke

Florentin Matei novi je igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Matei je potpisao ugovor na tri i pol godine, a zatim je predstavljen publici.

Naime, u poluvremenu utakmice između Rijeke i Rudara iz Velenja, 22-godišnji nadareni rumunjski ofanzivni veznjak Matei je izašao na travnjak i pozdravio navijače, a zaradio je glasan pljesak.

Ujedno, Matei je potpisao tri lopte koje je zatim bacio u publiku i koje će sretnim navijačima ostati kao lijepa uspomena i suvenir.

Matei stiže u Rijeku nakon tri nepune sezone provedene u ukrajinskom Volynu gdje je prošle polusezone u ligaškom natjecanju, prema podacima soccerway.com, postigao šest pogodaka. Karijeru je započeo u bukureštanskoj Steaui no kao mlad igrač transferiran je u Unireu odakle odlazi u Ukrajinu.

Kao mladom reprezentativcu Rumunjske zbog njegove vještine tepali su mu i prozivali ga “novim Hagijem” što je odista veliki kompliment! Nadamo se da će ga Matei potvrditi upravo u Rijeci!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari