NOVI IGRAČ "RIJEKE"

PRINOVA NA RUJEVICI Zoran Arsenić: ‘Znam kakav je Rijeka klub’

Arsenić je igračku afirmaciju stekao u Osijeku

Zoran Arsenić novi je igrač HNK Rijeka. Polivalentni nogometaš, koji se najbolje osjeća na poziciji stopera, u Rijeku je stigao iz poljske Jagiellonia Białystok na posudbu do kraja sezone s mogućnošću otkupa ugovorao.

– Odluka o dolasku u Rijeku bila je vrlo lagana. Nakon interesa od strane Rijeke krenulo se u realizaciju, znam kakav je Rijeka klub, kakve su mogućnosti i očekivanja, rekao je Zoran Arsenić po dolasku na Rujevicu.

Arsenić je igračku afirmaciju stekao u Osijeku, a zatim je nosio dres poljskih prvoligaša Wisle iz Krakova i Jagiellonije. Arsenić je Jagielloniji igrao zajedno s bivšim igračem Rijeke Jakovom Puljićem, dok ga je na Rujevici dočekao bivši i budući sugirač iz Wisle Tibor Halilović.

– O Rijeci, ljudima u klubu i oko njega, od nikoga nisam čuo niti jednu negativnu riječ. Čuo sam samo sve najbolje i to mi je također uvelike olakšalo odluku, rekao je Zoran Arsenić.

Cijelu izjavu pogledajte u videu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari