PROMJENE I U UPRAVI

Jedan od kreatora šampionske Rijeke postao prokurist u NK Osijeku

Foto: Marko Prpić/Pixsell

Odluka Nadzornog odbora Nogometnog kluba Osijek, koji želi stabilnost i jačanje na svim klupskim razinama, za prokurista kluba imenovan je Vladimir Čohar, jedan od bivših direktora u šampionskoj Rijeci

Nije dolazak Nenada Bjelice i njegovog stručnog stožera jedina novost u Gradskom vrtu. Naime, na funkciju prokurista službeno je potvrđen Vladimir Čohar.

Odluka je to klupskog Nadzornog odbora koji, podsjećamo, od lipnja ove godine djeluje u nešto izmijenjenom sastavu u odnosu na onaj prethodni iz dosadašnjeg četverogodišnjeg razdoblja otkako Bijelo-plave vodi nova uprava, piše sib.hr.

“Kako se i prije naglašavalo, svaki dolazak i angažman novih ljudi u Klubu znači prvenstveno želju da se NK Osijek osnaži na svim razinama”, rekli su u NK Osijeku.

Dolazak Čohara, koji je bio desna ruka Damira Miškovića u šampionskoj Rijeci, mogao bi značiti i odlazak nekog iz upravljačke strukture kluba. Nedavno je već otišao direktor marketinga Alen Nađsombat, a sad bi moglo doći do novih promjena.

Očito su vlasnici kluba odlučili sve podići na još višu razinu i angažirati iskusne profesionalce i eksperte u svom poslu, donosi sib.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari