PRINOVE BIJELIH Punčec i Heber uglas: ‘Veselimo se nastupima za Rijeku’

Dvojica igrača će se brzo uklopiti u stil igre kakav njeguju Matjaž Kek i Rijeka, očekuje se

Roberto Punčec i Heber Araujo dos Santos u subotu su službeno predstavljeni na konferenciji za novinare. Roberto je u petak potpisao ugovor na tri godine, dok je Heber u subotu se obvezao na vjernost Rijeci na tri godine uz mogućnost produljenja na još dvije godine.

– Veselim se izazovu igranja u Rijeci. Jedino što mogu obećati jest da ću dati maksimum u svakoj utakmici i nadam se da ćemo se iduće sezone veseliti kao i na kraju ove sezone, rekao je Roberto Punčec pet godina proveo u redovima Union Berlina u čijem dresu igra i Damir Kreilach.

– Damir je strastveni navijač Rijeke koji prati svaku utakmicu i uz njegovu pomoć sam dobio sve informacije. Dolazak u Rijeku za mene je korak naprijed, ustvrdio je Punčec.

Heber Arajuo dos Santos se prošle sezone prometnuo u jednog od najboljih igrača HNL-a u dresu Slaven Belupa. Heber je ostavio odličan dojam postigavši deset pogodaka u 32 utakmice.

– Dobar dan, pozdravio je Brazilac Heber sve prisutne na hrvatskom jeziku.

– Zadovoljan sam što sam potpisao za Rijeku. Svi su me dočekali otvorenih ruku i zahvalan sam na prilici. Rijeka je prošle sezone igrala najbolji nogomet, ima kvalitetne igrače i trenera i zaslužila je naslov prvaka, rekao je Heber.

Zadovoljstvo obavljenim poslom istaknuo je i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

– Dugo smo bili u kontaktu s Robertom. Sada mu je istekao ugovor i iskoristili smo priliku i sve informacije govore da će se brzo uklopiti. Hebera smo lani upoznali kada je vjerojatno bio najbolji igrač Slavena. Smatramo da je to igrač koji se uklapa u naša nogometna razmišljanja i također mu želim svu sreću, zaključio je Ivan Mance.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari