RIJEKA KRENULA S PRIPREMAMA: “Veselimo se novoj sezoni i izazovima”

Nogometaši Rijeke u ponedjeljak su odradili prvi trening na glavnom travnjaku stadionu HNK Rijeka

Trener Matjaž Kek poveo je ekipu u novi pripremni ciklus u sklopu kojega će se Rijeka pripremati u kampu na Rujevici, Fužinama i Kranjskoj Gori.

Prvom treningu prisustvovali su: Simon Sluga, Andrej Prskalo, Ivor Pandur, David Nwolokor, Darko Velkovski, Roberto Punčec, Dario Župarić, Joao Escoval, Momčilo Raspopović, Mario Pavelić, Leonard Zuta, Srđan Grahovac, Luka Capan, Zoran Kvržić, Heber, Alexander Gorgon, Jakov Puljić, Antonio Čolak, Valeri Bojinov, Matej Vuk, Josip Mitrović, Danijel Štefulj, Jasmin Čeliković, Tomislav Turčin, Matic Črnic, Filip Dangubić, Domagoj Pavičić, Maxwell Acosty.

Dok je sunce polako zalazilo za Učkom, u redovima Rijeke prevladavalo je dobro raspoloženje na prvom treningu. Bili su to tek prvi koraci i uvod u novu dugu sezonu koju čeka riječke nogometaše.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Riječki nogometaši pripreme su počeli jutarnjim testiranjem.

– Krećemo uhodanim tempom i putem prema prvenstvu, te utakmicama Europske lige. U Rijeci ćemo biti do 19. lipnja, nakon toga idemo u našu bazu u Fužinama. Zatim slijedi Kranjska Gora i sve jače utakmice, ustvrdio je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka, najavivši ujedno da bi uskoro trebao biti okončan transfer Stjepana Lončara.

– Nadam se da ćemo u ponedjeljak ili utorak zaključiti transfer. Za neke igrače postoji mogućnost da napuste klub kroz transfere ili posudbe. Postoji veliki interes za naše igrače što je dokaz dobrog rada svih ljudi u klubu, ustvrdio je Ivan Mance.

Vratar Simon Sluga prošle sezone bio je jedan od najboljih pojedinaca u redovima Rijeke.

– Tri tjedna brzo su prošla. Veselimo se novoj sezoni i izazovima, te naravno utakmicama. Najbitnije je da svi budemo zdravi i uđemo u novu sezonu kao i dosad. Naravno, želimo napraviti najbolji mogući rezultat, ustvrdio je Simon Sluga koji je prije početka sezone produžio ugovor.

– Rekao sam da mi je želja ostati. Ne žuri mi se nigdje, u Rijeci mi ništa ne nedostaje. Igram, zdrav sam, borimo se i imamo dobre rezultate, tu je kamp, stadion… Ne znam gdje mi trebalo biti bolje samo da odem pod svaku cijenu, zaključio je Simon Sluga.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views