RIJEKIN JUNIOR NAKON 4 GOLA „GROBNIČANU“ Tomislav Turčin: „Bolje da sam uzeo brod, nego auto!“

Tomislav Turčin bio je prvo ime pripremne utakmice protiv Grobničana u kojoj je Rijeka slavila 9:1

Četiri pogotka juniora Rijeke bila su razlog za zadovoljstvo, a Tomislav, koji je stigao iz Vinkovaca, nakon privikavanja na novu sredinu, mora se naučiti i na dosadnu riječku kišu.

– Bolje da sam uzeo brod, nego auto, rekao je u šali Tomislav Turčin prije početka treninga.

– I u Slavoniji zna obilno padati, ali ovdje u Rijeci imam osjećaj da se sve slije u dvije ulice. To još nisam doživio, dodao je Turčin.

Ni kiša ne može pokvariti dobro raspoloženje nakon odlične predstave protiv Grobničana.

– Sretan sam radi svakog pogotka kojeg zabijem, što reći nakon četiri gola. Suigrači su odradili svoje, na meni je bilo odraditi završnicu. Zadovoljan sam radi dobrog rezultata protiv Grobničana, ali i dobre igre cijele momčadi, rekao je Tomislav Turčin.

Poseban razlog za zadovoljstvo jest činjenica da je većina golova stigla u završnici utakmice kada je na terenu uglavnom bila juniorska postava.

– Većina prve postave juniora igrali su u završnici utakmice. Pokazali smo da smo ekipa, te da imamo glavu i rep. Dovoljno je reći da je u drugom poluvremenu rezultat bio 4:1, istaknuo je napadač Rijeke.

Uz trening sa seniorskom ekipom, Turčin je dio i juniorskog sastava koji se ove sezone bori za vrh ljestvice. Bilo je tu odličnih utakmica kao što je pobjeda protiv Dinama, ali i neočekivanih poraza na gostovanju kod Sesveta odnosno Cibalije.

– Mjesto nam je najmanje u prva tri mjesta, sve ostalo bi bilo razočaravajuće. Vjerujem da možemo i više, ali ima dosta do kraja. Čeka nas još gostovanje kod Dinama, Split nam dolazi u Rijeku. Tu je još naravno i vodeća Lokomotiva, to su tri momčadi, uz Rijeku, koje će se boriti za vrh, zaključio je Tomislav Turčin.

U videu iz lipnja 2016. podsjetite se Tomislavovih reakcija po dolasku u Rijeku…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari