ROMAN BEZJAK VRATIO SE U DARMSTADT: „Presretan sam što sam bio dio povijesnih uspjeha Rijeke“

Roman Bezjak u naletu na Zagrebov gol (Foto: HNK Rijeka)

Roman Bezjak napustio je Rijeku nakon što mu je istekla posudba

Slovenski napadač imao je tu sreću da je bio dio ekipe Rijeke koja je osvojila naslov prvaka i Kup Hrvatske. Naime, Roman je krajem kolovoza prošle godine potpisao za njemački Darmstadt iz čijih je redova stigao opet na posudbu u Rijeku polovicom veljače.

– Hvala svima u klubu, od Uprave, trenera Matjaža Keka i stručnog stožera, ma svih ljudi koji rade u klubu. Imao sam tu sreću da sam se vratio u Rijeku u pravom trenutku i jako sam sretan što sam bio dio velikih uspjeha, rekao je Bezjak koji je u Rijeku stigao u sezoni 2015./2016.

Beskompromisan na terenu, napadač koji se troši do posljednjeg atoma snage što mu je i donijelo 30 pogodaka u 67 nastupa u svim natjecanjima. Bila bi prava šteta da nakon svega što je pružio u bijelom dresu nije bio dio velikog uspjeha.

https://www.youtube.com/watch?v=xQUe4Ybr4hA

– Nisam puno zakasnio, jedno desetak utakmice sam propustio, ali na kraju sam se vratio u pravom trenutku. Kada sam došao rekao sam da sam stigao jer nešto nismo završili. Konačno nam je uspjelo, imali smo sjajnu atmosferu u svlačionici. Ovo su sjajni dečki. Navijači su zaslužili sve trofeje ove sezone, posebno naslov prvaka i nadam se da su uživali. Hvala im još jednom na svemu, zaključio je Roman Bezjak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari