SAŽETAK ISTRA-RIJEKA 1:2 Bišćan: Dečki se vraćaju psihički i fizički

Nogometaši Rijeke pobijedili su Istru 1961 2:1 u utakmici 14. kola Hrvatski telekom Prve lige (OVDJE)

Rijeka je povela golom Čolaka u sedmoj minuti, a na 2:0 povisio je Kvržić u 35. minuti.

Istra 1961 je smanjila Perić-Komšića u 88. minuti, ali Rijeka je na kraju sačuvala prednost.

U videu pogledajte sažetak utakmice

Bišćan: Osciliramo još u igri

Nogometaši Rijeke na gostovanju kod Istre 1961 (2:1) stigli su do novih vrijednih bodova. Pogreška Escovala u samoj završnici utakmice unijela je nervozu u redove Rijeke, ali izabranici Igora Bišćana na kraju su uspjeli sačuvati prednost.

– Pod dojmom sam nakon utakmice, bilo je nervoze zbog završnice u kojoj smo lako mogli ostati bez dva boda. Morali smo opet strepiti do zadnje sekunde iako je utakmica bila u potpunoj kontroli s naše strane, rekao je Igor Bišćan nakon slavlja u Puli.

– Postoje određene stvari koje nisu funkcionirale dobro, ali lijepo smo odigrali neke stvari i poveli. Dali smo im previše prekršaja, previše pasivni u bloku što smo poboljšali u nastavku, ustvrdio je Bišćan.

Rijeka je u posljednje četiri utakmica ostvarila tri pobjede i jedan remi.

– Što se rezultata tiče sve je jasno, uz prvenstvo tu je i pobjeda u Kupu. Osciliramo dosta još u igri, ali dečki se vraćaju psihički i fizički na čemu moramo raditi, zaključio je Igor Bišćan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari