SAŽETAK LOKOMOTIVA – RIJEKA 1:3 Matej Mitrović 100. utakmicu proslavio pobjedom

Nogometaši Rijeke pobijedili su Lokomotivu 3:1 u utakmici četvrtfinala Kupa Hrvatske

Pogotke za Rijeku postigli su Maleš (21′), Ristovski (38′) i Gorgon (41′-11m). Lokomotiva je smanjila u 79. minuti nakon što je udarac Cekicija pogodio Maleša i završio iza leđa Prskala.

Matej Mitrović, branič Rijeke, u pobjedi protiv Lokomotive, odigrao je 100. utakmicu u dresu HNK Rijeka. Rijeka je odigrala odličnu utakmicu, a Mitrović je već u 23. godini stigao do vrijednog jubileja.

– Sto utakmica u dresu Rijeke brzo je prošlo. Drago mi je da sam ovaj jubilarni nastup obilježio pobjedom, rekao je Matej Mitrović, branič Rijeke, nakon pobjede protiv Lokomotive.

Mitrović je debitirao u utakmici šesnaestine finala Kupa Hrvatske protiv Zmaja (11:0) 9. listopada 2013. godine, a u 100 utakmica postigao je pet golova za Rijeku.

– Vjerujem da ću s Rijekom ostvariti još mnoge uspjehe. Rijeka mi je puno pružila, otvorila put prema reprezentaciji i želim još puno dati za klub, zaključio je Matej Mitrović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari