SAŽETAK RIJEKA-DINAMO 1:0 Čolak: Ostavili smo srce na travnjaku

Nogometaši Rijeke pobijedili su Dinamo 1:0 u 15. kolu Hrvatski telekom Prve lige

Jedini pogodak na utakmici postigao je Antonio Čolak u 64. minuti utakmice i bijeli su nanijeli modrima prvi prvenstveni poraz ove sezone.

U videu pogledajte sažetak utakmice

Antonio Čolak: Ostavili smo srce na travnjaku

U prošlotjednom “Điru po Korzu” ekipa HNK Rijeka TV-a, koju je predvodio Antonio Čolak, srela je Josipa Krmpotića, legendarnog radijskog voditelja i službenog spikera na utakmicama bijelih.

Naš Joso tada je poželio barem jedan pogodak našeg napadača protiv Dinama kako bi glasno mogao uzviknuti: Antonio Mirko Čolak!

Napadač Rijeke njegovu želju, i svih navijača Rijeke, ostvario je u 64. minuti postigavši sjajan gol i nanijevši Dinamu prvi prvenstveni poraz.

– Srce smo ostavili na travnjaku i uz podršku navijača stigli smo do zaslužene pobjede, rekao je Antonio Čolak nakon petog pogotka u posljednjih pet prvenstvenih utakmica u dresu Rijeke.

Bijele na putu do pobjede nije poremetila ni kiša, niti jak protivnik.

– Nije bilo teško igrati jer smo se intenzivno pripremali i znali smo što nas čeka, Imali smo prilike, moja je ušla i možemo biti sretni, zaključio je Antonio Čolak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari