SAŽETAK SLAVEN BELUPO – RIJEKA Matjaž Kek: Rezultat je na kraju pravedan

Remi protiv Slaven Belupa u Koprivnici tek je treći prvenstveni remi ove sezone za izabranike Matjaža Keka

Nogometaši Rijeke i Slaven Belupa remizirali su u utakmici 16. kola MAXtv Prve lige. Bila je to peta uzastopna prvenstvena utakmica dvaju suparnika u Koprivnici što je okončana remijem.

Zanimljivo, zadnje tri utakmice završile su rezultatom 0:0. U videu pogledajte sažetak utakmice

Nogometaši Rijeke nisu uspjeli povećati prednost na vrhu prvenstvene ljestvice na osam bodova.

– Očekivano teška utakmica. Naročito u prvom poluvremenu nismo bili dovoljno kvalitetni. Čestitam Slavenu, dobijali su duele i odbijene lopte. Nismo ni zaslužili više nego bod. Rezultat je na kraju pravedan. Nismo izgubili, dobili smo bod, idemo dalje, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, nakon remija u Koprivnici.

U susretu protiv Slavena Kek nije mogao računati na ozlijeđene Marija Gavranovića i Alexandera Gorgona, te Josipa Mišića i Stefana Ristovskog koji su ogled propustili zbog tri žuta kartona.

– Dolazi nam Cibalia i moramo razmišljati o svojoj igri. Znao sam da će rošade ostaviti traga, ali moraš biti kvalitetniji da bi opteretio zadnju liniju protivnika. Moramo razmišljati o kvaliteti igre što nas je dosad krasilo. Neki igrači su nakon dugo vremena igrali od početka i nije im bilo lako, zaključio je Matjaž Kek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari