SAŽETAK SLAVEN-RIJEKA 1:2 Rožman: Pobjeda veseli; Gorgon: Treba malo vremena da uđemo u rutinu

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke pobijedili su na gostovanju Slaven Belupo 2:1 u utakmici 12. kola Hrvatski telekom Prve lige

Slaven je poveo pogotkom Radivojevića u 14. minuti.

Rijeka je do preokreta stigla golovima Gorgona (74′) i Acostyja (90′).

U videu pogledajte sažetak utakmice

Simon Rožman: Vesele tri boda na teškom gostovanju

Simon Rožman dočekao je svoju drugu prvenstvenu pobjedu na klupi Rijeke. Trebalo se dobro pomučiti do nova tri boda, ali cijela ekipa pokazala je karakter u preokretu i pobjedi u Koprivnici.

– Čestitke igračima, prvo poluvrijeme nije bilo onakvo kakvo smo željeli. Dogovorili smo se da tako ne ide, energija s klupe donijela je svoje, rekao je Simon Rožman,

– Vesele tri boda na teškom gostovanju i izuzetno sam sretan zbog toga. Igrači s klupe, ali i svi ostali, okrenuli smo zajedno utakmicu i sretan zbog toga, rekao je Simon Rožman.

U videu pogledajte izjavu trenera Rijeke

Gorgon: Loše smo ušli u utakmicu

Alexander Gorgon u 74. minuti utakmice u Koprivnici počeo je preokret kojega je u posljednjoj minuti zaključio Maxwell Acosty. Bila je to 105. utakmica Gorgona u dresu Rijeke i 37. pogodak.

– Loše smo ušli u utakmicu, bili smo nigdje. Drugo poluvrijeme smo odigrali kako smo očekivali. Bilo bi dobro da s tom energijom, kao što smo igrali u nastavku, uđemo i u prvom dijelu. Treba malo vremena da uđemo u rutinu i to će se onda vidjeti na terenu, rekao je Alexander Gorgon.

U videu pogledajte izjavu Alexandera Gorgona

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari