SLAVLJE NAKON PODVIGA: Emotivan zagrljaj Babića i Duvnjaka, kapetan u suzama, Babić ne zna kamo bi od sreće…

Pobjeda nad Španjolskom slavila se do dugo u noć, kako u svlačionici, tako i diljem Hrvatske, a posebno je emotivan bio kapetan reprezentacije Domagoj Duvnjak

Hrvatski rukometaši senzacionalno su u četvrtfinalu svjetskog prvenstva u Francuskoj svladali reprezentaciju Španjolske i izborili borbu za medalje, u kojoj će im prvi suparnik – u polufinalu – biti reprezentacija Norveške.

Slavilo se do dugo u noć, kako u svlačionici, tako i diljem Hrvatske, a posebno je emotivan bio kapetan reprezentacije Domagoj Duvnjak, koji je ‘puknuo’ u trenutku kad je trebao dati izjavu pred našim mikrofonima, a kasnije smo ga uhvatili i u strasnom zagrljaju sa izbornikom reprezentacije Željkom Babićem.

Emotivni Babić: ‘Zahvaljujem se Gospi Međugorskoj, Isusu i svima koji su molili za nas’

Izbornik Željko Babić vrlo je emotivno proživljavao hrvatsku pobjedu nad Španjolskom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

“Ne mogu vam to prokomentirati. Tko to zna, to je stvarno teško pitanje.”

Što se dogodilo u drugom poluvremenu?

“Ne znam, iskreno nisam ih previše ni viđao, mogu vam pričati o utakmici, ali po pitanju igrača i odnosa ne mogu. Ja s njima jako malo pričam, mi skoro i ne razgovaramo, dođemo na video analizu, kažem im što treba raditi, oni to naprave i to je to. To su dobri dečki, i prošlo mi je za vrijeme utakmice kroz glavu da se moram zahvaliti svim majkama koje su rodile te ljude i koje su imale teške trenutke kada je bio Domovinski rat.”

Norveška?

“Jako brza ekipa, ne znam u kakvom ćemo sastavu nastupiti, Šebetić je ozlijeđen, Stepančić isto ima problema. Duvnjak igra pod injekcijama. Ne treba o tome razmišljati, već razmišljati o pobjedi, vrijeme će donijeti ono što treba donijeti. Neka se ljudi u Hrvatskoj bar danas vesele.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari