SLIJEDE DANCI: Predsjednica dolazi u Rusiju, premijer čeka četvrtfinale

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Utakmica se gledala i u Banskim dvorima gdje su, rekvizitima opremljeni ministri, ostali nakon užeg kabineta Vlade

Hrvatska reprezentacija nezaustavljivo grabi prema svjetskom vrhu. S pobjedom nad Islandom u nokaut fazu vatreni ulaze prvi put u povijesti s maksimalnim brojem bodova, a očekuju ih Danci. Na krilima sjajne igre i odličnih rezultata Vatrenih, optimizam među navijačima sve više raste.

Tri utakmice, sedam pogodaka, devet bodova – Hrvatska je s maksimalnim učinkom prošla skupinu svjetskog prvenstva. Upisana treća pobjeda, razigrane rezerve, odmoreni prvotimci, navijači razgaljeni.

“Dugo pratimo reprezentaciju, ovo je prva utakmica da smo išli bez opterećenja”, ističu navijači. “Utakmica je fantastična, svaka čast momcima, svaka čast izborniku i stvarno cijeloj reprezentaciji jer su odigrali tri vrhunske utakmice”, presretni su navijači.

Prvo mjesto u skupini Hrvatskoj donosi novi boj s Vikinzima. Umjesto Islanđana, prepreka su Danci. Nakon ovakve prve tri utakmice i u osmini finala navijači očekuju samo jedno – pobjedu.

Utakmica se gledala i u Banskim dvorima gdje su, rekvizitima opremljeni ministri, ostali nakon užeg kabineta Vlade, a premijer se fotografijom pohvalio na Twitteru.

“Čestitke hrvatskoj reprezentaciji. Sjajna vijest, tri utakmice, tri pobjede i ja se nadam uz puno elana i puno odlične igre za drugi krug, očekujemo velike rezultate od ove sjajne generacije”, rekao je premijer Plenković.

Premijer u nedjelju u Njižni Novgorod neće ići, priprema se za četvrtfinale dok u osmini finala Vatrene planira bodriti predsjednica.

Dojmove igrača nakon pobjede doznajte iz javljanja Borisa Jovičića.

Ilija Radić, Boris Jovičić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari