SUTRA RIJEKA-SARPSBORG Kek: U ekipi vladaju optimizam i dobro raspoloženje!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u četvrtak dočekuju Sarpsborg (Stadion HNK Rijeka, 20.45 sati) u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Europske lige

Prvi ogled u Norveškoj završio je remijem (1:1) i izabranike Matjaža Keka čeka važnih 90 minuta u borbi za nastavak puta prema Europskoj ligi.

– Kvalitetu i način igranja ekipe koja dolazi smo već upoznali. Razmišljamo kako doći do rezultata koji će nam omogućiti prolaz u iduću fazu natjecanja. Ekipa je optimistična, raspoloženje dobro, atmosfera koja je poticajna. Dobro bi nam došle pune tribine, još jedan poziv i apel navijačima, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, na konferenciji za medije.

Uoči prve utakmice u Norveškoj dosta se pričalo u travnjaku na stadionu Sarpsborga i koliko je umjetna trava utjecala na igru.

– Mislim da je bio veći problem možda uži teren, jer njihov presing na takvom terenu dolazi do izražaja. Moramo potencirati svoje stvari koje moramo bolje raditi. Što manje prekida i da što kvalitetnije odradimo odbijenu loptu. Ne može biti da oni od sedam duela dobiju deset. Sarpsborg je pokazao da zna igrati i nije ekipa za podcjenjivanje, ustvrdio je Kek.

Utakmicu protiv Sarpsborga najavio je i Heber, brazilski napadač u redovima Rijeke.

– Sarpsborg je visoka i jaka ekipa. Igraju puno dugih lopti, ali mi igramo pred našim navijačima. Moramo biti pametni, rekao je Heber.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari