KONFERENCIJSKA LIGA

Tomić: ‘Razočarani smo, presjekla nas je greška pri aktivnom rezultatu’

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Nakon poraza od PAOK-a i ispadanja prije skupina Konferencijske lige, trener Rijeke Goran Tomić prokomentirao je susret i naglasio da je bolja momčad prošla dalje

Trener Rijeke Goran Tomić je nakon poraza od PAOK-a u play-offu Konferencijske lige bio razočaran, ali je na kraju morao čestitati suparniku, kao i svojim igračima na pruženoj borbi.

“Razočarenje je golemo, momci su uložili ogroman trud, ali moramo biti objektivni jer je bolja ekipa prošla dalje. Pokušali smo na sve načine, čak i promjenom sustava, ali je jedna nesmotrena greška odlučila dok smo imali aktivan rezultat”, kazao je za RTL i Sportnet.

Rijeka je imala sjajnu podršku, imala je neke malobrojne prilike, no nije iskoristila svoje.

“Sigurno smo htjeli ići dalje uz ove sjajne navijače. Nismo dali gol iz nekih sjajnih prilika, imali su ih i oni, ali morate nekad imati i sreće da bi dobili ovakve utakmice. Oni su bili jaki na lopti, svi su vidjeli o kakvoj se ekipi radi.”

Tomić je pokušao sve, na teren je u drugom dijelu izašla neka aktivnija i bolja Rijeka, ali nije bilo rezultata.

“Pokušali smo promjenama sustava na poluvremenu, funkcioniralo je dobro, ali nas je presjekla ta jedna greška. Dopustili smo im mnogo u prvom poluvremenu, ali i tad smo imali jednu sjajnu šansu Tomečaka koja bi nas vratila u život.”

Ostaje žal za Solunom i tom propuštenom prilikom jer Rijeka je do nadoknade imala pobjedu u džepu.

“Sigurno da je tako kad primite gol u 93. minuti, ali još jednom moram čestitati ekipi na trudu”, kazao je Tomić, pa najavio nastavak sezone i susret na Poljudu u nedjelju:

“To je takav ritam bez pauze s jako teškim utakmicama, praktički nemamo pauze, ali vjerujem u dobru predstavu u Splitu. Nastojat ćemo biti što bolje plasirani u prvenstvu i doći što dalje u Kupu”, zaključio je Tomić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari