TRENER RIJEKE ZA “RIJEČANIN” Bišćan:  “Dečki su nasmijani, krenuli smo u smjeru kojim želimo ići!”

Igor Bišćan jutro nakon utakmice u Zaprešiću i prve pobjede Bijelih nakon šest prvenstvenih kola (Inter-Rijeka 1:2) isijavao je standardnom mirnoćom i odmjerenošću ali ipak i vidljivim zadovoljstvom

Kako i ne bi, prvi koraci novoga trenera u bilo kojem klubu na svijetu prate se pod povećalom a sjena bivšeg trenera uvijek je tu, negdje… Pogotovo u riječkom slučaju!

No Bišćan i njegovi igrači pokazali su u Zaprešiću jedno odlučno i hrabro lice, jednu želju da se napokon prekine niz od šest prvenstvenih utakmica bez pobjede i da se vrate osmjesi na lica riječkih navijača.

I jutro nakon pobjede, na treningu na pomoćnom terenu u Kampu HNK Rijeke na Rujevici, bila je primjetna jedna ozbiljnost u radu na treningu, ali i atmosfera puna poleta i optimizma.

Trener Bijelih Igor Bišćan odvojio je malo vremena i za čitatelje portala Riječanin. Evo što nam je rekao.

Stiglo je i ovo jutro nakon prve pobjede Rijeke nakon šest prvenstvenih utakmica, kakvo je raspoloženje u ekipi?

“Lijepo je, pozitivno, dečki su nasmijani, Kako i neće biti, mislim da je bilo jako bitno jučer napraviti rezultat koji smo svi priželjkivali. Krenuli smo u smjeru kojim želimo ići… Mogu biti zadovoljan, bili smo kvalitetni dok smo imali isti broj igrača na terenu, kasnije smo se prilagodili…”

Kakva je situacija u momčadi, ima li ozlijeđenih?

“Osim Velkovskog svi drugi su dobro, igrači koji nisu igrali imali su puni trening, oni koji su igrali imali su regeneracijski trening. Po onome što sada znam Gorgon se jedino žalio na aduktor i prepone, probleme koje je imao i ranije…”

U videoprilogu pogledajte što nam je trener Rijeke još rekao.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari