SAŽETAK INTER-RIJEKA 1:2 Igor Bišćan: Igrali smo dobar nogomet i pokazali karakter

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Nogometaši Rijeke prekinuli su niz od šest utakmica bez prvenstvene pobjede svladavši na gostovanju Inter iz Zaprešića u utakmici 11. kola Hrvatski telekom Prve lige.

Rijeka je povela golom Čolaka u 13. minuti, ali bijeli su od 36. minute igrali s igračem manje nakon što je Stjepan Lončar zaradio drugi žuti karton.

Čolak je u 63. minuti donio prednost 2:0, a Inter je do kraja susreta uspio smanjiti preko Solomona u 84. minuti.

U videu pogledajte sažetak utakmice

Igor Bišćan: Morali smo biti pametni

Igor Bišćan na klupi Rijeke krenuo je pobjedom protiv Intera 2:1 na uvijek neugodnom gostovanju u Zaprešiću. Utakmica je imala dva dijela, prije i nakon isključenja Stjepana Lončara u 36. minuti kada je Rijeka morala promijeniti način igre, a Inter je neuspješno pokušavao kroz posjed lopte doći do izjednačenja.

– Krenuli smo jako dobro, postigli gol i imali smo nekoliko sjajnih situacija koje smo lijepo izradili, rekao je Igor Bišćan nakon premijerne pobjede na klupi Rijeke.

– I onda je došao crveni karton koji je promijenio smjer utakmice. Nakon toga smo morali biti pametni, postaviti kako je situacija zahtijevala. Dobro smo kontrolirali sve njihove pokušaje, sve u svemu do isključenja smo pokazali kvalitetan nogomet, a nakon toga karakter, ustvrdio je Bišćan.

Rijeka je na kraju morala strepiti do posljednjih trenutaka.

– Znali smo da ćemo biti pod pritiskom, igrači su ispoštovali sve dogovoreno. Šteta što smo dobili gol, moramo biti zadovoljni, ovo je prva utakmica i sada ćemo dobiti vremena za rad i da se još bolje upoznamo i pripremimo, rekao je Igor Bišćan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari