Tri briljantna pogotka bivšeg igrača Rijeke donose mu transfer života!?

Foto: Pixsell

 Posebno je atraktivan bio njegov treći zgoditak, prekrasan lob koji je vratara ostavio “ni na nebu ni na zemlji”

Nogometaši Astane izborili su plasman u 3. pretkolo Europske lige nakon što su u uzvratnom susretu 2. pretkola pobijedili andorsku momčad Santa Coloma sa 4-1 nakon što je prvi susret završio bez golova.

Najbolji igrač utakmice bio je hrvatski nogometaš i bivši istaknuti prvotimac HNK Rijeke Marin Tomasov koji je bio trostruki strijelac.

Gosti su poveli u sedmoj minuti golom Enrica Pija, no Astana je u nastavku susreta okrenula rezultat sa četiri pogotka. Izjednačio je Runar Mar Sigurjonsson iz jedanaesterca u 24. minuti, a potom je na scenu stupio Tomasov upisavši ‘hat trick’.

Bivši igrač Rijeke ušao je u igru u 60. minuti, a 13 minuta kasnije je zabio za 2-1. U 79. minuti još jednom je svladao Eloya Casalsa, da bi sjajan nastup okrunio i trećim golom u sudačkoj nadoknadi.

Zanimljivo, sva tri pogotka Marin Tomasov zabio je ljevicom, dva preciznim “topovskim” udarcima, a posebno je atraktivan bio njegov treći zgoditak, prekrasan lob koji je vratara gostiju ostavio “ni na nebu ni na zemlji”.

I premda je Tomasov nakon svakog zgoditka ljubio grb na dresu svoga kluba, gestikulirajući time kako mu je želja ostati u Astani, čini se da će mu ova tri zgoditka ipak donijeti transfer života!

Naime, i Astani je u interesu da u ovome trenutku proda igrača, a odluku su, čini se, očvrsnule i dvije odlične ponude pristigle iz Turske.

Za Tomasova su zainteresirani stabilni turski prvoligaši Konyaspor i Trabzonspor, a kako su u modernom nogometu poslovne prilike po značaju najmanje u ravnini s onim čisto sportskim ambicijama, vrlo je izgledno da će Tomasov promijeniti sredinu.

Inače, kazahstanska Astana će u trećem pretkolu Europske lige igrati protiv Vallette.

https://www.youtube.com/watch?v=xPJ8wqGSozA

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari