U NEDJELJU 150. JADRANSKI DERBI Kek: Bodovi u ovoj utakmici uvijek znače nešto više

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

S norveških, kišovitih 17, na riječkih 30 stupnjeva i pravac medijske obaveze uoči nedjeljnog ogleda Rijeke i Hajduka (21 sat)

Tako je izgledao petak za Matjaža Keka i riječku ekspediciju koja je na put iz Sarpsborga krenula u petak u ranim jutarnjim satima.

– Jadranski derbi, puna mobilizacija s obje strane, bez obzira na stanje u ekipama. Iza nas je teška utakmica i teško putovanje, ali na mobilizaciju pozivamo samo ime – Hajduk. Napravit ćemo sve da se regeneriramo u skladu s našim željama, a to su bodovi, rekao je Matjaž Kek u najavi ogleda protiv Hajduka.

Bit će to jubilarni 150. Jadranski derbi kojega momčadi dočekuju u različitom raspoloženju. Rijeka je prvenstvo otvorila pobjedama protiv Gorice i Intera, dok je Hajduk upisao poraz kod Osijeka i remi na domaćem travnjaku protiv Lokomotive.

U četvrtak u europskim ogledima obje momčadi su remizirale, Rijeka na domaćem terenu protiv Sarpsborga (1:1), a Hajduk na domaćem travnjaku protiv FCSB-a, nasljednika Steaue (0:0).

– Prioritet je samo Hajduk. Bodovi u Jadranskom derbiju uvijek znače nešto više, uvijek donose jedno posebno samopouzdanje, ustvrdio je Kek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari