BIJELI NAKON SARPSBORGA Kek: Sarpsborg je nezgodna ekipa; Pavičić: Propustili smo nekoliko prilika…

Nogometaši Rijeke napustili su kišnu Norvešku s vrijednim remijem u džepu

Alexander Gorgon u 82. minuti naplatio je sve promašaje protiv Sarpsborga. Jedan sjajan udarac donio je Rijeci vrijedan remi pred uzvrat na Rujevici (OVDJE)

Matjaž Kek upozoravao je na snagu norveškog sastava koja je došla do punog izražaja.

– Očekivano teška utakmica. Već prije smo morali postići pogodak, ali Sarpsborg je nezgodna ekipa. Rekao sam da to nije ekipa za podcjenjivanje, rekao je Matjaž Kek.

Izabranici Matjaža Keka mogu možda žaliti i za pobjedom, uzevši u obzir niz prilika koje su stvorili i na kraju propustili. Ipak, remi s pogotkom u gostima dovoljan je razlog za zadovoljstvo.

– Teška utakmica, znali smo kako će se Sarpsborg postaviti. Radili su nam probleme iz prekida i auta. Mi smo propustili nekoliko “mrtvih” šansi, na kraju je dobro završilo, rekao je Domagoj Pavičić nakon remija u Norveškoj.

Riječki nogometaši nemaju puno vremena za odmor, već u nedjelju na Rujevicu stiže Hajduk (21 sat).

– Morali smo se prilagoditi travnjaku i uvjetima. Navijači su nam dali vjetar u leđa, došli su u velikom broju i hvala im na tome. Slijedi nam Jadranski derbi, mi smo favoriti na Rujevici i idemo na pobjedu, zaključio je Domagoj Pavičić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari