HT PRVA LIGA

VIDEO U nedjelju Gorica-Rijeka (17); Tomić: ‘Gorica je jako neugodna, ali dobro smo je skautirali’

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Goran Tomić optimist je uoči svakog susreta pa tako i ovog u Velikoj Gorici. Svjestan je da susret neće biti lagan, ali zna otkud prijeti najveća opasnost

U desetom kolu HT Prve lige Rijeka gostuje kod Gorice. Goran Tomić pripremio je svoje igrače na ono što ih očekuje u ovom dvoboju.

“Zahtjevno gostovanje, Gorica je jako neugodna, dobro smo je skautirali i pripremili se. Moramo pripaziti na njihovu neugodnu tranziciju i morat ćemo biti na nivou. Razmišljam o tome kako ćemo biti pravi i smanjiti crne rupe koje imamo u utakmicama. Moramo zadržati stabilnost i onda će sve biti u redu.”

Rijeka je često znala imati probleme protiv Gorice, ali u zadnja tri međusobna susreta Rijeka je ipak odnijela pobjedu.

“U prvoj utakmici na Rujevici vidjelo se koliko nas je ta Gorica namučila bez obzira na našu pobjedu. Očekujem kompaktnu Goricu koja je jako neugodna u izlascima i nadam se da ćemo biti na nivou. Svaka utakmica je priča za sebe i puno toga ovisi o trenutnoj formi. Mi smo u dobroj formi i moramo nastaviti ovim putem.”

Što se tiče izostanaka, nekih većih novih problema nema.

“Još nekoliko igrača ima laganih posljedica, ali vjerujem da ćemo se zakrpati do same utakmice.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari