U NEDJELJU GORICA-RIJEKA (20) Bišćan će izvesti kombiniranu ali ambicioznu momčad!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Igor Bišćan uoči Gorice: Dovoljno se podsjetiti rezultata iz prošle sezone

Nakon odlične predstave u kvalifikacijama Europske lige, nogometaši Rijeke u nedjelju vraćaju se prvenstvenim obavezama.

Izabranici Igora Bišćana u okviru četvrtog kola Hrvatski telekom Prve lige gostuju kod Gorice (Gradski stadion, Velika Gorica, 20 sati).

Gorica i Rijeka dosad su upisali pet utakmica, Rijeka je slavila u dva ogleda, dok je Gorica čak tri puta bila uspješna. Zanimljiv je podatak da je momčad Gorice slavila u tri posljednja ogleda.

– Dovoljno se sjetiti se naših utakmica i rezultata s Goricom od prošle sezone da bismo znali što nas čeka, posebice jer se momčadi nisu puno promijenile. Mi njima više ležimo, nego oni nama. Moramo se spremiti i znati što nas čeka, te iskoristiti iskustva koja imamo iz utakmica protiv njih, rekao je Igor Bišćan u najavi utakmice protiv Gorice.

– Svjesni smo da neće biti lagana utakmica, čeka nas teška utakmica i na nama ja da se spremimo i ostvarimo pozitivan rezultat, ustvrdio je Momčilo Raspopović.

Očekuje se da će trener Riječana uoči uzvratnog ogleda 3. pretkola Europske lige u četvrtak u Aberdeenu protiv Gorice izvesti kombiniranu momčad – odnosno priliku će dobiti mnogi igrači koji su u posljednje tri-četiri utakmice igrali malo ili nimalo.

Svjedno, Bišćan će od svojih igrača tražiti rezultat prije svega, ali i igru kojojm će opravdati svoje potencijale i pokazati se kao privlačna alternativa trenutnim prvotimcima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari