Grobničan pobjednik 29. Memorijalnog turnira Pepe Mikuličić na Mavrincima

Foto: Riječanin

U finalu memorijalnog turnira na Mavrincima danas od 18 sati igrali su Orijent 1919 i Grobničan

Na Mavrincima je odigran 29. Memorijalni nogometni turnir Josip Pepe Mikuličić koji se igra u znak sjećanja na bivšeg igrača Grobničana.

U susretu za treće mjesto nogometaši Naprijeda pobijedili su Borac nakon izvođenja jedanaesteraca. Utakmica je u regularnih 90 minuta završenarezultatom 1:1 te se odmah pristupilo izvođenju penala. Hreljani su bili spretniji i precizniji u izvođenju jedanaesteraca i na kraju pobijedili.

U jednako uzbudljivom finalu igrali su Orijent 1919 i Grobničan. Crveni s Krimeje bolje su krenuli u utakmicu i poveli 2:0 a onda kao da su se zadovoljili postignutim. Iskoristili su to domaći igrači i zaigrali odlučnije te su uspjeli izjednačiti na 2:2.

I kada se več činilo da će i ovaj susret odlučivati udarci s bijele točke, Grobničan je iskoristio nesmotrenost Krimejčana na sredini terena te nakon jedne velike greške Crvenih doći i do trećeg, pobjedničkoga gola.

Krimejčani tako nisu uspjeli obraniti naslov prošlogodišnjeg pobjednika memorijalnog turnira Josip Pepe Mikuličić.

Treba dometnuti da je domaćima preokret bio olakšan činjenicom da su dobar dio utakmice igrali s igračem više. Naime, pred kraj prvog poluvremena isključen je Monjac, a brojčani hendikep na vrućem terenu pokazao se prevelikim za momčad Orijenta 1919.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari