U NEDJELJU HAJDUK-RIJEKA Rožman: Želimo igrače koji će ginuti za klub

Alexander Gorgon i Simon Rožman (Foto: Riječanin/M. Levak)

Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Hajduka (Stadion Poljud, 17.30 sati) u derbiju 17. kola Hrvatski telekom Prve lige

Bit će to 155. Jadranski derbi, a Rijeka je proteklih godina značajno poboljšala omjer. U posljednjih pet ogleda čak je četiri okončano remijem.

– Razmišljamo samo o sebi. Kako najbolje odigrati, kako raditi jedan za drugog i na to smo fokusirani. Puno radimo na tome, želimo igrače koji će ginuti za klub. U zadnje vrijeme to se vidi na treningu, a i na utakmici, rekao je Simon Rožman, trener Rijeke, u najavi Jadranskog derbija.

– Želio bih da se postavimo agresivno i hrabro, da izgledamo kao prava momčad koja se bori za velike stvari. Rekao sam i igračima: kada smo složni onda smo i jaki!, ustvrdio je Simon Rožman.

Luka Capan optimističan je uoči Jadranskog derbija.

– Nadamo se pobjedi. Hajduk ove sezone dobro igra na domaćem terenu, onda je naravno i uloga favorita na njihovoj strani. Moram biti pametni i strpljivi, te čekati svoje prilike. Ne bojimo ih se, ali poštujemo ih,rekao je Luka Capan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari