U NEDJELJU RIJEKA-GORICA Bišćan primoran napraviti izmjene u momčadi

Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Goricu (Stadion HNK Rijeka, 17.30 sati) u utakmici 19. kola Hrvatski telekom Prve lige

Gorica je ove sezone najugodnije iznenađenje u HNL-u, u 18 utakmica upisala je devet pobjeda, tri remija i sedam poraza uz 23 postignuta i 22 primljena gola.

– Čeka nas zahtjevna utakmica i protivnik koji je bio ugodno iznenađenje prvog dijela prvenstva i to zasluženo. Gorica je jako puno dobrih utakmica odigrala u gostima protiv ekipa sličnih nama. Odgovara im situacija u kojima mogu čekati svoju priliku i ugrožavati protivnika iz kontri nakon oduzetih lopti, rekao je Igor Bišćan, trener Rijeke.

Gorica u Rijeku stiže bez jednog od najboljih pojedinaca iz prvog dijela sezone, Iyayi Atiemwen u nastavku prvenstva nosit će dres Dinama. Igor Bišćan u nedjelju neće moći računati na Roberta Punčeca i Antonija Čolaka koji su u ogledu protiv Slaven Belupa zaradili treći žuti karton, te ozlijeđenog Momčila Raspopovića.

– I ovaj put ćemo morati napraviti neke promjene i odlučiti nekim igračima promijeniti pozicije zbog izostanka i ozljeda, ustvrdio je Igor Bišćan.

U prvom ogledu ove sezone Rijeka je slavila 2:0, dok je u drugoj utakmici Gorica na domaćem travnjaku slavila 2:1. Bila je to ujedno posljednja utakmica Matjaža Keka na klupi Rijeke.

– Teška utakmica protiv momčadi koja je napravila vrhunski posao. Gorica ima niz kvalitetnih igrača i to smo vidjeli u obje utakmice ove sezone, rekao je Luka Capan.

Pogledajte konferenciju za novinare uoči utakmice protiv Gorice

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari